Having a problem connecting to a lobby?

All discussion related to COD Black Ops 3

Having a problem connecting to a lobby?

Postby joeandcasey » Wed Nov 25, 2015 2:42 pm

Video advice.....


User avatar
joeandcasey
MAAN Member
MAAN Member
 
Posts: 6963
Joined: Wed May 13, 2009 11:10 am
Location: Wilmington, NC

Re: Having a problem connecting to a lobby?

Postby SouthRox » Wed Nov 25, 2015 3:29 pm

Wanted to say, thanks for the invite last night. Been a long time since I've partied up. For the last year or so I've been mostly been playing DIII solo, so that "team" feeling was good for a change. Only got about 30 seconds of playing before the wife started bitching about her iPad would not connect to wireless, so I had to reboot the router after our game, pretty much putting an end to it. Oh well, I'll get my headset charged up so I can talk to ya'll next time.

And FYI, video above isn't showing for me, but it's probably due to the shitty 10 year old computer I'm using.
User avatar
SouthRox
MAAN Member
MAAN Member
 
Posts: 767
Joined: Thu Dec 01, 2011 10:58 pm
Location: North Carolina


Return to COD Black Ops 3 General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron